2009. szeptember 28., hétfő

Szeptember végén

... Megvolt az orvosi vizsgálat is, Lóránt 6640g, 68cm. Soknak tűnik, de szépen az előírt görbe szerint fejlődik. A rendelőben is mindenki odáig volt, hogy milyen szép baba, de hallottam, hogy az előzőnek is ezt mondták, úgyhogy nem biztos, hogy tényleg tudják, hogy szép baba.

Lóránt mégsem kapott oltást, mert még beteg. Ugyanakkor végre diagnosztizálta valaki azt a "kis náthát", ami 3 hétre leterítette a családot. Ahogy sejtettem, vírusos torokgyulladás, és most szegény Lóránton van a sor. :( De nagyon jól viseli, továbbra is gyakran mosolyog, sőt Andrásnak már sikerült egyszer megnevettetnie is. És naggyon sokat gügyög!

Sanyi pedig a hétvégén elkezdte megérteni, amiket mondunk neki. Tényleg az az érzésem, hogy egyik napról a másikra - azt hiszem az ő kis értelme kvantumszerűen nyiladozik. (Ez persze nem azt jelenti, hogy idejön, ha mondom neki, hogy gyere ide.)
A rosszaságról is van már némi fogalma. Nagymama kertjében matatott a hétvégén, és egyszer csak kirántott valami zöldséget a földből. Sejtette, hogy ezt nem kellett volna, mert amint megjelentem a színen, fölpattant, kijött a veteményesből, és mutatta nekem, hogy ő most hú de becsukja a kaput, és menjünk innen.

Új fejlemény, hogy szeret motorozni. Eddig csak emelgette és dobálta a játszótér összes motorját, de pár napja már ráül és hajtja is, igaz nem túl gyorsan. Ma motorral mentünk le a játszóra, hadirokkant csiga tempóban. A zebráknál le kellett szállnia, és gyalog jönni. Hiába mondtam el neki viszonylag türelmesen, hogy miért, és, hogy majd visszaszállhat, minden egyes leszállásnál visított. Közben Lóránt is rázendített, a járókelők pedig "Jaj, de cuki, hát mi a baj?" és hasonlókkal próbálkoztak, nem sok sikerrel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése