2012. november 28., szerda

Jancsi áll

Jancsika ma nagyon lazán egyszercsak felállt a porszívó mellett (segítség nélkül), kezében tartotta a porszívó zsinórját, és mutatta, hogy dugjuk be a konnektorba. Miután nagy éljenzés közepette körbetapsoltuk, többször is megismételte a mutatványt, és mosolyogva várta a dicshimnuszokat.
Eleinte a bátyuskáknak is tetszett a játék, de Sanyi mindenáron segíteni akart neki, és amint Jancsi felállt, Sanyi emelgetni kezdte. Sanyi egyébként hamar megunta Jancsi éljenzését, és volt, hogy inkább eldönteni akarta, hogy fejezzük már be a cirkuszt. Különben sem volt elragadtatva a mutatványtól, mert szerinte Jancsika "kapaszkodott" a zsinórba.
Másnap már Lóránt is megmutatta, milyen ügyesen tud állni, és őt is sokszor meg kellett tapsolni.

Jancsi elkezdett szilárdakat is enni. Párizsit, sonkát, goffrit, csokit már szépen megeszi. Újdonság még, hogy éjjel már nem szopizik, de helyette cumisüvegből iszik valamit. Eddig édes dolgokat adtam neki, néhány napja sima vizet teszek az üvegbe - abból nem is iszik olyan sokat.
Lehet, hogy már írtam, hogy szeret tapsolni, integetni. Csörgő kockákból tornyot építeni és összedönteni, pancsolni, kockarácsba mindenféle formákat bedobni, ágyneműket kipakolni. Ő is nagyon szeret az ablakon kinézni.
Az éjszakák azért még nehezek, mert sokat ordít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése