2012. július 12., csütörtök

Jancsika

Jancsika elkezdett mászni! Már nagyon nagyon vártam, mert nehéz volt cipelni. Persze, ez nem jelenti azt, hogy mostantól nem kell cipelni, de azért több másodperc szabadidőm van, ha leteszem egy kicsit.
Még mindig főleg szopizik. Néha eszik délelőtt valami gyümölcsfélét, esetleg ebédkor levest, kb 3 kiskanállal. A fagyit imádja, ebből azért látom, hogy milyen, amikor tényleg kér enni. (Sok-sok kiskanál.)Tehát max 2x eszik egy nap rendes ételt. Emlékszem, Lóránt is nagyon későn kezdett el enni, úgyhogy nem aggódom, csak kényelmesebb lenne, ha már enne.
Szerintem hamarosan beindul az evés, csak most a kánikula miatt inkább folyadékra van szüksége. Amikor mi eszünk, Jancsika folyamatosan kapálózik, szeretne mindent megfogni, megkóstolni. Mikor kanállal etetem, sokszor azért fejezzük be, mert kiveszi a kezemből a kanalat, és széthinti a kaját...
Éjjel együtt alszunk, itt a telken nem is nagyon lehetne máshogy. Többször kel, de hamar visszaalszik.
IMÁD fürdeni a Dunában. Ül a szélén, és rugdos a lábával, és nagyon vidám. Nagyon szeret hintázni is, olyankor is nagyokat mosolyog, vagy, ha táncolok vele. Sokat mosolyog, igazi imádnivaló kis galuska.
Sanyi gyakran megvidámozza, pl fejét Jancsika pocakába fúrja, és akkor nagyon büszke, ha Öccse nevet. De sajnos az utóbbi időben olyan módszerei vannak, hogy inkább sírás a vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése